Το τρικ για να μην πανιάζει το σάντουιτς

26

Σε κανέναν δεν αρέσει το πανιασμένο σάντουιτς και είναι μια από τις πιο άσχημες εκπλήξεις της καθημερινότητας, να το ετοιμάζεις λαχταριστό το πρωί δηλαδή και να το βρίσκεις σε κακό χάλι μερικές ώρες αργότερα.

Για το πάνιασμα του σάντουιτς ευθύνονται δύο πράγματα, ανεξάρτητα μεταξύ τους.

Το ένα είναι το ίδιο το ψωμί, που και εδώ υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό.

Το δεύτερο είναι το επίπεδο των υγρών που συγκεντρώνονται μέσα στο σάντουιτς και συμβάλλουν περαιτέρω στο πάνιασμα.

Και το κόλπο είναι ο περιορισμός τους. Ντομάτες, ντοματίνια, αγγουράκια και υλικά που έχουν την τάση να βγάζουν ζουμιά τα βάζουμε μέσα σε δυο κομμάτια χαρτιού κουζίνας και τα αφήνουμε εκεί για 5 λεπτά πριν τα βάλουμε στο σάντουιτς.

Αυτό θα τραβήξει την εξτρά υγρασία και θα απαλλάξει το σάντουιτς από παραπανίσιο πάνιασμα.

Ακόμα καλύτερα, «μονώνουμε» το εσωτερικό του ψωμιού με στρώσεις βουτύρου, τυριού ή μαγιονέζας, καθώς λειτουργούν ως φράγμα απέναντι στα πιο υγρά συστατικά…

Πηγή: News Beast

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ