Ο Πρόεδρος της Peugeot τρέχει στο Le Mans

32

Εφέτος, στον εικοσιτετράωρο αγώνα Le Mans, η Peugeot Sport θα παρουσιάσει τη νέα της ταυτότητα με το εμβληματικό λιοντάρι και τα βασικά συστατικά της επιστροφής της στους αγώνες αντοχής.

Για να διευκολύνει αυτή τη μετάβαση, η μάρκα θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στο παρελθόν της, μέσω της διάσημης διαδρομής του Le Mans. Έτσι, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου ένα Peugeot 908 (αγωνιστικό πρωτότυπο) θα μπει στην πίστα στις 13:05 μ. μ με οδηγό τον Carlos Tavares, Πρόεδρο του Ομίλου PSA. Αυτή η διαδρομή είναι ένας τρόπος να δείξει η Γαλλική φίρμα την ευγνωμοσύνη της στους λάτρεις της, τους θεατές, τους εθελοντές, αλλά και τους διοργανωτές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που έκαναν αυτό τον αγώνα πραγματικότητα.

Ο Carlos Tavares θα σηματοδοτήσει την έναρξη του αγώνα της 88ης έκδοσης των 24 Ωρών στο Le Mans, ενώ την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου ο Jean-Philippe Imparato, Διευθύνων Σύμβουλος της Peugeot  θα ανακοινώσει τις βασικές πτυχές της δέσμευσης της μάρκας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) το 2022, σε στενή συνεργασία με την Peugeot Total.

Πηγή: News Beast

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ