Η Moose Motodesign σε δυο εκπληκτικές εκδοχές της Virago

8

Ό,τι είναι η Honda CB για τις custom cafe racers και η Triumph Bonneville για τα custom scrambler, το ίδιο είναι και η Yamaha Virago για την bobber σκηνή.

Κι ενώ αναρίθμητα γκαράζ έχουν δοκιμαστεί στην ανακατασκευή της Virago, πολύ λίγα αποδίδουν αποτελέσματα τόσο εντυπωσιακά όσο η πολωνική Moose Motodesign.

Η οποία ξαναχτύπησε προσφάτως με ένα ζεύγος ανακατασκευασμένων Virago, όπως έκανε και πέρυσι δηλαδή, τις οποίες «πείραζε» εδώ και έναν χρόνο ο επικεφαλής του γκαράζ, Tom Moose.

Όπως και οι ανακατασκευές του 2019, έτσι και οι φετινές βασίζονται σε δύο Yamaha Virago των αρχών της δεκαετίας του 1980.

Συναντάμε και πάλι μια πανέμορφη σέλα, χρωμέ πινελιές και εντυπωσιακά LED, η ανακατασκευή δεν έμεινε όμως μόνο σε αισθητικό επίπεδο.

Τοποθετήθηκαν ανεστραμμένα πιρούνια από τη Ninja ZX-6R, αναρτήσεις Sachs, όργανα Motogadget και ό,τι καλύτερο από την aftermarket αγορά.

Ξεχωρίζει το ντεπόζιτο, από μέταλλο και γυμνό ανθρακόνημα, και η μοναδική εξάτμιση φυσικά, που έκλεψε και τα φώτα της δημοσιότητας

Πηγή: News Beast

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ