Ο δημοσιογράφος Βασίλης Τσεκούρας έδωσε μάχη για τη ζωή του και βίωσε «το θαύμα»

35

Μάχη για τη ζωή του έδωσε ο δημοσιογράφος του Open, Βασίλης Τσεκούρας, όταν ξαφνικά βρέθηκε στο κρεβάτι του νοσοκομείου να αναζητά ένα θαύμα. Ο νεαρός δημοσιογράφος, την περασμένη Παρασκευή ένιωσε έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου κρίθηκε αναγκαίο να μπει στο χειρουργείο.

Την Τετάρτη, και με την περιπέτεια του να φαντάζει εφιάλτης που πέρασε, ο Βασίλης Τσεκούρας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς που τον περιέθαλψαν και τον φρόντισαν στη δύσκολη μάχη που έδωσε για τη ζωή του και ανέφερε πως αυτό που θα τον έσωζε όσο ήταν μέσα στο νοσοκομείο ήταν ένα θαύμα το οποίο τελικά και βίωσε.

«Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψεις μια περιπέτεια ζωής.. Κυρίως όταν δίνεις μια μάχη, που στην τελική δεν την γνωρίζεις… Γιατί ενημερώνεσαι μετά… Το μόνο που χρειάζεσαι τελικά, είναι ένα θαύμα…. Και εσύ γιατρέ, μου το έδωσες απλόχερα…. Σ’ ευχαριστώ απεριόριστα…» έγραψε στην ανάρτηση του.

Ο δημοσιογράφος το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει δελτία ειδήσεων στο Open το Σαββατοκύριακο και καλύπτει και το οικονομικό ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό.

Πηγή: News Beast

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ