Η Φαίη Μαυραγάνη ανανέωσε για δυο χρόνια με το Open

10

Η Φαίη Μαυραγάνη και η εκπομπή της «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών αλλά και των υπευθύνων του Open.

Η δημοσιογράφος ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον σταθμό για τα επόμενα δυο χρόνια. Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού κάνει λόγο για «απόλυτη εμπιστοσύνη του Open στη Φαίη Μαυραγάνη».

Συγκεκριμένα, ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει: «Το OPEN ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Μαυραγάνη, σε συνέχεια μιας εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας, από το ξεκίνημα του τηλεοπτικού σταθμού.

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή “Τώρα Ό,τι Συμβαίνει” που παρουσιάζει η Φαίη Μαυραγάνη κάθε Σάββατο και Κυριακή, πάντοτε στο πλευρό των πολιτών για άμεση και ουσιαστική ενημέρωση, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν που διανύουμε κυριαρχεί στη ζώνη 05:30-09:45, με μέσο όρο 16,6% στο δυναμικό κοινό, με το OPEN να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση.

Η ανανέωση της συνεργασίας για τα επόμενα 2 χρόνια, επιβεβαιώνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του OPEN στη Φαίη Μαυραγάνη και θέτει τις βάσεις για μια δυναμική και δημιουργική συνέχεια».

Πηγή: News Beast

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ