Απαγόρευση κυκλοφορίας: Σε ένα 24ωρο σημειώθηκαν 272 παραβάσεις στη Θεσσαλονίκη

9

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβιάσεων του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, στη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν κατά το προηγούμενο 24ωρο (2 Απριλίου) συνολικά 272 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (των 150 ευρώ έκαστο).

Παράλληλα, κατά το ίδια διάστημα, έγιναν και έξι συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Μία σύλληψη αφορούσε τη λειτουργία καφέ-μπαρ στην ανατολική Θεσσαλονίκη και οι υπόλοιπες πέντε συνδέονταν, σύμφωνα με την αστυνομία, με τη λειτουργία μορφωτικού και αθλητικού συλλόγου στη δυτική πλευρά της πόλης.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης το οποίο ανέβαλε την εκδίκαση των υποθέσεών τους για το προσεχές διάστημα.

Στο ίδιο ακροατήριο δικάστηκε 45χρονος προσωρινά υπεύθυνος σε φυτώριο που είχε συλληφθεί στις αρχές της εβδομάδας στην Σταυρούπολη, με την κατηγορία ότι διέθεσε προς πώληση είδη στην λιανική αγορά. Παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση, το δικαστήριο τον αθώωσε. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε βγάλει κάποια φυτά στο πεζοδρόμιο για να τα ποτίσει και ότι δεν προχώρησε σε λιανική πώληση.

Πηγή: News Beast

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ