Έλενα Χριστοπούλου: Η ασπρόμαυρη φωτογραφία από την ισπανική γρίπη του 1918 και το μήνυμά της

12

Η Έλενα Χριστοπούλου στέλνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμού στο Instagram για τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ της μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το παρελθόν και στη λεζάντα έγραψε για την ισπανική γρίπη που στοίχισε τη ζωή σε 100.000.000 ανθρώπους.

«1918. Πανδημία. Ισπανική γρίπη. 100 000 000 θάνατοι. Έχω περάσει πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τύπου: γιατί σε εμάς? Γιατί τώρα? Όλα πήγαιναν στην οικονομία καλύτερα, περάσαμε μνημόνια, η αγορά πήγαινε σταθερά και ανοδικά, τα νησιά μας από τον τουρισμό είχαν πάρει οικονομική ανάσα, κτλ κτλ κτλ και ξαφνικά… όλα αλλιώς!! Και αρχικά απορώ, μετά δεν πιστεύω, ύστερα φοβάμαι, κατόπιν αγωνιώ, τώρα λέω είμαι τυχερή που είμαι καλά… κάθε ήμερα θέλω να ακούσω λιγότερους θανάτους σε όλο τον κόσμο αυτί είναι η ευχή μου! Διαβάζοντας όμως τι έχει περάσει ο άνθρωπος σε χρονιά που δεν είχαν ούτε τα βασικά… όπως το 1918 λέω ότι όλα κάνουν κύκλο και εμείς είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα!! Μείνετε δυνατοί να είμαστε όλοι μαζί μόλις κλείσει ο κύκλος ! #ηαγαπηκανειθαυματα και η ΖΩΗ θα συνεχιστεί!», έγραψε.

Πηγή: News Beast

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ