Ένα Dodge Challenger του 1970 με… 2.500 άλογα κάτω από το καπό του

12

Απόλυτο «κτήνος» ή απόλυτη τρέλα, πείτε το όπως θέλετε, ένας αυστραλός μηχανικός αυτοκινήτων έκανε όμως αυτό που κανείς άλλος δεν θα τολμούσε.

Να πάρει δηλαδή ένα Challenger του 1970 και να το φτάσει στα 2.500 άλογα!

Αυτό κάνει όμως η Rides by Kam της Αυστραλίας, «πειράζει» κλασικά αμάξια μετατρέποντάς τα σε δαίμονες των δρόμων.

«Havoc» το ονομάζουν πλέον, φορώντας τον θηριώδη και τρίτης γενιάς κινητήρα HEMI της ProCharged. Μια V8 μηχανική καρδιά 9,4 λίτρων δηλαδή καμωμένη αποκλειστικά από αλουμίνιο, η οποία σε συνδυασμό με το F3R ProCharger supercharger, φτάνει το αμάξι στα 2.500 άλογα.

Η Rides by Kam έκανε βέβαια τόνους βελτιώσεις στο αμάξι για να σηκώνει την «εξτρά» ιπποδύναμη (όπως ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση) και όταν τελείωσε, πέρασε και στο αισθητικό του πράγματος, ώστε να τρομοκρατεί και με το look του.

Το θρυλικό muscle car έχει πλέον διπλάσια ιπποδύναμη από το hypercar που ακούει στο όνομα Bugatti Chiron, καθώς έτσι το θέλησε ο θεότρελος Robert Zahabi, ιδιοκτήτης και ιθύνων νους της Rides by Kam.

Ο Zahabi δεν μας είπε αν θα πουλήσει και για πόσο την έξαλλη δημιουργία του, φρόντισε ωστόσο να μας χαρίσει άπειρες εικόνες από την επική μετατροπή του Dogde Challenger σε Havoc Challenger…

Πηγή: News Beast

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ