Άγριες Μέλισσες: Οι γυναίκες του χωριού βάζουν στο στόχαστρο ξανά την Ελένη

30

Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» είναι καταιγιστικές και για άλλη μια φορά το Διαφάνι θα συνταραχθεί.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Ant1, είδαμε πως η Ελένη συγκρούσθηκε άγρια με τον Δούκα κι ήρθε αντιμέτωπη με ένα πλήθος συγχωριανών της, όταν, παρακινούμενοι από τον Δούκα και τον Τόλλια, της δείχνουν την οργή τους.

Ο Νικηφόρος ξεκαθάρισε στην Δρόσω πως αυτό που έγινε μεταξύ τους ήταν ένα επιπόλαιο λάθος και τη συμβουλεύει να τον ξεχάσει.

Η Ανέτ εξομολόγηθηκε στον Νέστορα το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της, που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, εκτός από αυτήν και τον Δούκα.

Οι πόνοι έπιασαν ξαφνικά την Παγώνα, η οποία γέννησε με τη βοήθεια της Ρίζως, του Τόλλια και του Προύσαλη.

Η Ανέτ ανακοίνωσε στον Δούκα την απόφαση της να πει την αλήθεια στον Μιλτιάδη κι αυτός της δήλωσε πως, αν το κάνει, θα πρέπει να φύγει από το σπίτι του.

Ο Μελέτης αποκάλυψε τις υποψίες του στον Δούκα πως ο βοσκός είναι ο πληροφοριοδότης του Κυπραίου και ο Δούκας έδωσε εντολή δολοφονίας του Λευτέρη.

Τι θα δούμε απόψε;

Το χωριό έχει συγκλονιστεί από την είδηση του θανάτου του Λευτέρη. Κανείς δε φαίνεται να υποψιάζεται τίποτα, αλλά ο Κυπραίος ξέρει πια πως κινδυνεύει και ο ίδιος. Θα φύγει από το χωριό ή θα ρισκάρει να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον Δούκα που φαίνεται έτοιμος να πάρει εκδίκηση; Η Ανέτ κάνει μια δύσκολη κουβέντα με τον αδερφό της Μιλτιάδη. Θα του αποκαλύψει την αλήθεια για τη διαθήκη; Ποια θα είναι η αντίδραση του Μιλτιάδη;

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να φύγει από το Διαφάνι και η Ελένη προσπαθεί να μάθει τον λόγο της τόσο μεγάλης πίεσής της. Η Θεοδοσία νιώθει πως ο Λάμπρος αμφιταλαντεύεται ακόμα μέσα του για την απόφαση να μείνει μαζί της. Πάνω στην οργή και την απελπισία της αποκαλύπτει στις γυναίκες του χωριού το δράμα που ζει βάζοντας την Ελένη, γι’ ακόμα μια φορά, στο στόχαστρο όλων.

Πηγή: News Beast

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ