Άρης σε Αντίθεση με ουρανό 19 ως 29 Νοεμβρίου.

131

Από τις 19 έως και τις 29 Νοεμβρίου θα μας επηρεάσει αρκετά ακόμα μια όψη στην καθημερινότητά μας. Ο λόγος για τον Άρη που από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Η όψη αυτή θα είναι αρκετά δύσκολη για  Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Οι ημέρες θα διακατέχονται από έναν έντονο ηλεκτρισμό, αφού ήρθε η ώρα να σηκώσεις το κεφάλι και να επαναστατήσεις για όσα σε προβληματίζουν και μέχρι τώρα δεν μίλαγες για να βολέψεις τους ανθρώπους γύρω σου, ξεβολεύοντας όμως την δική σου γαλήνη.

Τα θετικά αυτής της όψης είναι ότι, αν ανήκεις σε αυτούς που δεν φοβούνται τις αλλαγές τότε είναι η ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα σου και να προετοιμάσεις ένα καλύτερο αύριο. Είναι η εποχή που αν πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις, θα το κάνεις χωρίς να σκεφτείς τι θα πει ο κόσμος γύρο σου. Προσοχή βέβαια σε ότι έχει να κάνει με οικονομικές υποθέσεις γιατί  τα μπλοκαρίσματα είναι εδώ και με σπατάλες δεν θα βγάλει δε καλό.

Η εκκεντρικότητα επίσης είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να εξετάσεις από πολλές μεριές. Να θυμάσαι ότι μια πιο ταπεινή, μια πιο αλτρουιστική συμπεριφορά είναι πάντα η καλύτερη διέξοδος για όλα τα βήματα και τους στόχους που θέλεις να πετύχεις.

Πηγή: AstroBoro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ